Home

Welkom op de website over mijn passie voor de fotografie.

Mijn interesse ligt vooral bij de natuur. De natuur heeft iets rustgevend en is in elke jaargetijde mooi.

Ik houd het meest van de dieren die in onze natuur leven. Vooral de wilde zoogdieren vind ik een genot om te spotten en te fotograferen. Ook de reptielen die in Nederland leven zijn het fotograferen waard. Wildife fotografie is wel geluk en geduld hebben, je moet echt zoeken en vroeg er op uit. Deze diertjes laten zich niet sturen en het is dan ook een uitdaging ze mooi vast te leggen.

Wat mij fascineert aan de macrofotografie is het licht wat je opzoekt en onder controle probeert te krijgen. Vooral met planten kun je echt nadenken over wat je wil laten zien. Met insecten word het wat moeilijker, die vallen eigenlijk onder Wildlife. Goed verdiepen in je onderwerp is een must. Insecten kun je het best s morgens vroeg fotograferen, ze zijn dan minder actief.

Het reizen in combinatie met wildlife fotografie is mijn droom en de lijst met landen waar ik naar toe wil is nog erg lang! Ik ben dan ook erg blij dat ik deze reizen kan maken.

Op mijn website dus vooral mijn gemaakte foto's, reisjes en workshops. Ook blog ik regelmatig. Een deel van mijn werk is beperkt te koop(op aanvraag). Mijn website is vooral bedoeld om de natuur met u te delen.

Ik wens u veel plezier bij het bekijken van mijn foto's.

XXX Bianca

 

Recente foto's