Workshops

Het volgen van een workshop vind ik zeer leerzaam en ook zinvol om verder te komen in de fotografie. Ik volg alleen workshops bij fotografen waarvan hun foto's mij aanspreken of als er een hele nieuwe techniek gegeven wordt. Door het volgen van workshops krijg ik nieuwe inzichten, waardoor ik mezelf verbeter in de fotografie. Soms is dat in zijn algemeenheid of juist op een bepaald gebied. Tot nu toe heeft het me altijd wat gebracht.
Macro

22-06-2019 Deze workshop volg ik ook via Fairytaile Nature. Dit keer voor hun unieke macrofotografie beelden.

Soon...
Wildlife

21-06-2019 Voor deze workshop reis ik naar Wenen. Al een tijdje volg ik Fairytaile Nature Photography. Ze maken dromerige foto's van siesels en wilde hamsters.

Soon...
Vintage

19-08-2018, vandaag een workshop Vintage fotografie. Vintage is niets anders dan fotograferen met oude lensjes. Lenzen uit de analoge tijd, die je door middel van een adapter met elkaar koppelt.

Meer...
Macro

31-03-2018, vandaag volg ik een workshop voorjaarsbloeiers (holwortel, speenkruid en bosanemoon). Deze workshop word gegeven door Johannes Klapwijk, ik kan je meteen zeggen een dikke aanrader!

Meer...
Wildlife

21-10-2017, Op het moment dat deze workshop voorbij komt op facebook boek ik hem direct....ik ben fan van Roeselien Raimond haar prachtige foto's en ze geeft nooit workshops, een unieke kans dus.

Meer...
Landschap

02-04-2017, Vandaag volg ik een workshop Landschapsfotografie. Een tak van de fotografie waar ik nog maar weinig kaas van gegeten heb, en met Schotland in het vooruitzicht leek me dit geen overbodige luxe.

Meer...
Roofvogels

04-03-2017, op naar Wapenveld, waar ik vandaag een workshop roofvogels fotograferen volg. Deze prachtige vogels zijn zo moeilijk vast te leggen in de natuur als je maar over weinig mm beschikt en sommige zijn onvindbaar, een unieke kans dus.

Meer...
Herten

26-09-2015, 12.30 was ik present in Hoog Soeren, waar ik een workshop zwijnen en herten fotograferen heb gevolgd via natuurfotoworkshop.nl. Natuurfotograaf Bart Stornebrink gaf deze workshop.

Meer...